Chillen

Iedere zaterdag is er een activiteit voor jongeren. De ene week is er Bijbelstudie, de andere week kan je komen ‘chillen’. Op de chillavonden maken we het gezellig met elkaar en doen we allerlei leuke activiteiten. Dit kan bijvoorbeeld een filmavond zijn, maar ook worden er spelletjes gedaan en af en toe wordt er een sportavond georganiseerd.

Sommige chillactiviteiten kosten meer voorbereiding dan anderen en de meeste activiteiten zijn gratis. Soms is het nodig dat je je aanmeldt voor een chillactiviteit zodat er rekening gehouden kan worden met bijvoorbeeld inkopen of het reserveren van een ruimte. Wanneer het nodig is om je aan te melden, kun je dat hieronder op de pagina vinden. Als er niets staat, kun je gewoon binnenlopen.

De volgende activiteit waarvoor je je kunt aanmelden is de SPORTAVOND. Deze is overigens voor iedereen toegankelijk van 12 jaar of ouder. Neem dus gerust je ouders mee.

Aanmelden (en eventueel betalen) kan tot 11 april via deze link:

Aanmelden sportavond 

Heb je je niet aangemeld, maar wil je wel meedoen of lukt het aanmelden niet? Neem dan even contact op met Fabian van der Molen: 06 2060 8405 (spreek eventueel de voicemail in). Meedoen kan eigenlijk altijd nog wel mits er voldoende aanmeldingen zijn.
Als een activiteit wordt afgelast wegens te weinig aanmeldingen, wordt dat op deze pagina bekend gemaakt.